המדור שב אליכם עם כרס מלאה דברים טובים.
והפעם: מסעדת אדלינה
"איפה זה?" - בבית תרבות הישן ליד מגרש הטניס.
"מה אוכלים?" - טאפאס, שרצים ששוחים בים, שרצים שרצים על ארבע, יין וקינוחים.
"מה מיוחד?" - מסעדת שף רצינית לחובבי קולינריה באווירה גלילית וטאץ' ספרדי.
"יש מצב לנגב חומוס עם פיתה?" - שלילי. מקסימום מנגבים קרם חציל עם פוקאצ'ה מהטאבון.
"תגיד, איך המחירים?" - סבבה לגמרי אם מכרתם כליה במיוחד בשביל הארוחה.
"אז מה, טעים?" - טעים רצח! מהמסעדות הטובות בגליל.
והפעם: מסעדת אדלינה
"איפה זה?" - בבית תרבות הישן ליד מגרש הטניס.
"מה אוכלים?" - טאפאס, שרצים ששוחים בים, שרצים שרצים על ארבע, יין וקינוחים.
"מה מיוחד?" - מסעדת שף רצינית לחובבי קולינריה באווירה גלילית וטאץ' ספרדי.
"יש מצב לנגב חומוס עם פיתה?" - שלילי. מקסימום מנגבים קרם חציל עם פוקאצ'ה מהטאבון.
"תגיד, איך המחירים?" - סבבה לגמרי אם מכרתם כליה במיוחד בשביל הארוחה.
"אז מה, טעים?" - טעים רצח! מהמסעדות הטובות בגליל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תהיו ילדים טובים ותגיבו או שאני אדאג שיסדרו אתכם לחליבת לילה שבוע ברצף...